Мій експеримент з текстурою стін

Подробнее
4 ч. 22 мин. назад #65598 от mrcFOT2O
Коли я розпочав ремонт у спальні, я вирішив не зупинятися на класичних рішеннях. Я хотів додати інтер’єру глибини і тактильної приємності. Саме тому я звернув увагу на рідкі шпалери від YURSKI. Що мене вразило найбільше — це величезний вибір ефектів. Я міг вибрати між гладкою шовковистою поверхнею або більш грубою фактурою, яка нагадує натуральний камінь чи дерево. Я зупинився на варіанті зі шовковими волокнами, тому що він дуже красиво переливається при різному освітленні. Вранці стіни здаються ніжними та пастельними, а ввечері, при штучному світлі, вони починають грати відтінками та створювати затишну атмосферу. Мені сподобалося, що я можу комбінувати кольори, створюючи власні унікальні панелі. Найприємнішим відкриттям стала ремонтопридатність покриття. Випадково зачепивши кут меблями, я не засмутився, адже знав, що достатньо змочити цю ділянку та розрівняти масу, і дефект зникне без сліду. Для мене це стало справжнім порятунком, адже я люблю часто переставляти меблі. Ознайомитися з деталями: versii.if.ua/novunu/ridki-shpaleri-chi-m...pokrittya-dlya-stin/ .

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: otetzbgleo
Время создания страницы: 0.092 секунд
Работает на Kunena форум