Шукав хороший аромат на подарунок — знайшов цікавий варіант
2 нед. 13 ч. назад #64992
от Sinilind
З вибором парфумів у мене завжди була одна проблема: коли потрібно купити подарунок, зовсім не хочеться брати перший-ліпший флакон. А якщо йдеться про жіночий аромат, то ще складніше вгадати, що саме сподобається. Тому останнім часом почав звертати увагу на магазини, де можна вибирати не лише за гучністю бренду, а й за самим ароматом.Так натрапив на ParfuMiy. Це український бренд, який працює з французькими ароматичними оліями та пропонує парфумерію у доступнішому форматі. Мені сподобався підхід: акцент робиться на якості композицій, стійкості та можливості підібрати аромат без обов'язкової переплати за відоме ім'я.Ще один плюс — асортимент. Є жіночі та чоловічі парфуми, тому можна знайти варіант і для подарунка, і для себе. Причому композиції досить різні: є легші повсякденні аромати, а є більш насичені, які доречно використовувати ввечері.Бренд працює ще з 2010 року, тому це не новий магазин, який з'явився буквально вчора. Якщо враховувати французьке походження ароматичних олій, українське виробництво та доступну ціну, ParfuMiy виглядає досить цікавим варіантом для тих, хто хоче спробувати щось нове.Якщо хтось теж зараз вибирає парфуми для подарунка або просто хоче оновити свою колекцію, рекомендую подивитися асортимент ParfuMiy:
parfumiy.store/
. Думаю, серед такого вибору нескладно знайти аромат під конкретний смак.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.098 секунд