Чому я більше не боюся стоматолога
5 ч. 18 мин. назад #47897
от mrcFOT2O
mrcFOT2O создал тему: Чому я більше не боюся стоматолога
Коли я востаннє йшов до стоматолога років п’ять тому, то ледь не знепритомнів від страху ще в коридорі. Цього разу все було інакше. Знайшов клініку, де до пацієнта ставляться не як до чергового номера в журналі, а як до людини зі своїми страхами та особливостями. Тут використовують цифрові технології, лазери, комп’ютерне планування лікування — і це не просто красиві слова в рекламі, а реальність кожного кабінету. Лікар вислухав мою історію, пояснив кожен етап, показав на екрані, що саме планується робити. Процедура лікування каналів пройшла без неприємних сюрпризів і майже без дискомфорту. Окремо вражає дитячий підхід — моя молодша сестра, яка панікує від одного виду бормашини, спокійно просиділа весь сеанс і навіть попросила музику в навушниках. Кабінети затишні, з м’якими кріслами, сучасним дизайном і можливістю слухати улюблені треки — це дійсно змінює сприйняття візиту до стоматолога. Якщо шукаєте місце, де професіоналізм поєднується з людяним ставленням і сучасним обладнанням, раджу звернути увагу саме сюди. Детальніше можна подивитися тут hbclinic.com.ua/
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.099 секунд