- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Де взяти гроші на подарунок до свята без затримок
Де взяти гроші на подарунок до свята без затримок
5 дн. 18 ч. назад #69383
от Yaiti
Yaiti создал тему: Де взяти гроші на подарунок до свята без затримок
Привіт форумчани. У близької людини ювілей на цих вихідних, запланував корисний подарунок, але на роботі затримали святковий бонус, тому трохи не вистачає готівки для покупки. Іти на свято з порожніми руками соромно, а зарплата буде лише в понеділок. Підкажіть перевірені варіанти, де можна швидко перехопити пару тисяч гривень на кілька днів? Які умови на короткі терміни?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
5 дн. 18 ч. назад - 5 дн. 18 ч. назад #69384
от Kylebjaka
Kylebjaka ответил в теме Де взяти гроші на подарунок до свята без затримок
Свята та важливі події у житті близьких не підлаштовуються під дні виплати зарплати, і потрапити в ситуацію браку коштів перед днем народження може кожен. Щоб не псувати свято і не позичати в спільних знайомих, я в таких моментах звертаюся до
sgroshi.com.ua/ua/
де можна оперативно оформити мікрокредит на кілька діб. Процес неймовірно простий - заходиш на сайт, обираєш необхідну суму і термін, заповнюєш стандартну форму і підтверджуєш картку. Кошти надходять за лічені хвилини, і можна спокійно купувати запланований подарунок. Дуже зручно, що при поверненні за кілька днів переплата виходить зовсім незначною, а закрити борг можна достроково без будь-яких прихованих комісій. Мене це неодноразово виручало перед святами та сімейними урочистостями, тому можу сміливо радити. Головне - розрахувати день повернення і не затягувати з оплатою, тоді використання мікропозики залишить тільки приємні спогади.
Последнее редактирование: 5 дн. 18 ч. назад пользователем Kylebjaka.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.140 секунд