- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Де замовити надійний акумулятор на iPhone 12 Pro Max
Де замовити надійний акумулятор на iPhone 12 Pro Max
6 дн. 11 ч. назад #66571
от Yaiti
Доброго дня. Мій 12 Pro Max почав помітно втрачати заряд, хоча телефон ще повністю влаштовує за швидкістю та камерою. Зараз ємність впала до 76 відсотків, під час зйомки відео у високій якості телефон помітно теплий і відсотки тануть просто на очах. Хочу віддати на перепаковку або повну заміну батареї. Де зараз можна знайти якісну запчастину з реальною ємністю? Поділіться перевіреними контактами або магазинами.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
6 дн. 11 ч. назад #66572
от Kylebjaka
Kylebjaka ответил в теме Де замовити надійний акумулятор на iPhone 12 Pro Max
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->На такій моделі економити на батареї точно не варто, бо Pro Max має потужне залізо і вимагає стабільного живлення під піковими навантаженнями. Якщо поставити погану деталь, телефон почне скидати яскравість екрана і тротлити в іграх. Я брав акумулятор на
kiviparts.com.ua/iphone/akumulyatori-4/akum-iphone-12-pro-max
для свого телефона і залишився повністю задоволений. Запчастина якісна, всі коннектори зроблені акуратно, ємність відповідає заводській. Після заміни телефон тримає заряд майже дві доби при моєму звичайному використанні - дзвінки, телеграм, трохи навігації та ютуб. Відправили посилку в той самий день, по ціні вийшло цілком адекватно. Головне знайдіть нормального майстра, який акуратно переставить контролер або пропише новий акум.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.141 секунд