- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Скільки коштує повне обстеження організму
Скільки коштує повне обстеження організму
1 ч. 10 мин. назад #62578
от Yaiti
Yaiti создал тему: Скільки коштує повне обстеження організму
Хочу відправити своїх літніх батьків на комплексний чекап здоров'я, щоб виявити слабкі місця на ранніх стадіях для профілактики. Вони люди похилого віку, лікарень бояться, в чергах стояти довго не можуть фізично, та й уколів з вени не люблять. Шукаю приватний центр у Києві з комфортними умовами, новим обладнанням та повністю прозорою ціновою політикою пацієнта. Хочеться дізнатися точну вартість програм сканування всіх систем за один візит, щоб спокійно спланувати свій бюджет. Скільки коштує якісний апаратний чекап без прихованих переплат?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
1 ч. 7 мин. назад - 1 ч. 7 мин. назад #62579
от Kylebjaka
Kylebjaka ответил в теме Скільки коштує повне обстеження організму
Привіт. Знайти клініку з чесними фіксованими цінами без несподіваних накруток за кожну довідку чи бланк у нас в місті буває непросто, сам стикався. Для літніх людей функціональне комп'ютерне сканування через датчики - це ідеальний варіант, який береже їхні нерви та сили. На офіційному сайті
www.altimed.net/uk/
можна знайти актуальний прайс-лист на комплексні програми оптимізації здоров'я та готові пакетні пропозиції. Пакетний чекап завжди виходить значно дешевше, ніж оплачувати перевірку кожного органу або судини окремо на прийомах у лікарів. Моїй бабусі там дуже сподобалося, процедура повністю безболісна, триває близько години і проходить у затишній тихій обстановці центру. Лікар відразу роздруковує готовий паспорт здоров'я і дуже терпляче пояснює кожен показник графіка зрозумілими словами без медичного снобізму. Жодних прихованих переплат за результати чи консультацію у нас не було, все чесно та відкрито для спокою клієнта.
Последнее редактирование: 1 ч. 7 мин. назад пользователем Kylebjaka.
1 ч. 4 мин. назад #62580
от Yaiti
Yaiti ответил в теме Скільки коштує повне обстеження організму
Дякую велике за підказку про готові пакетні пропозиції на сайті, для мене це дуже важливо при плануванні сімейних витрат. Відсутність уколів та можливість дізнатися все за годину заощадить батькам купу сил та здоров'я, будемо записуватися.
Время создания страницы: 0.142 секунд