- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Хто вивозить старі автомобільні запчастини на лом
Хто вивозить старі автомобільні запчастини на лом
20 ч. 23 мин. назад #62464
от Yaiti
Yaiti создал тему: Хто вивозить старі автомобільні запчастини на лом
У мене на дачі після ремонту кількох машин назбиралося дуже багато металевого лому. Там лежать старі гальмівні диски, амортизатори, коробка передач, блоки двигунів та купа інших залізних деталей. Все це заіржавіло і займає корисну площу на подвір'ї. Самим везти цей важкий чормет на пункт прийому незручно, та й бруднити багажник легковика не хочеться. Порадьте, чи є служби у Києві, які можуть самі приїхати і забрати весь цей автохлам? Як вони оцінюють деталі і чи чесно зважують?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
20 ч. 5 мин. назад - 20 ч. 4 мин. назад #62467
от Kylebjaka
Kylebjaka ответил в теме Хто вивозить старі автомобільні запчастини на лом
У мене в гаражі теж була аналогічна ситуація, коли після розбирання старих машин накопичилася ціла купа чавунних та сталевих деталей. Самому возити це все дрібними партіями просто не було часу. Тоді я знайшов контакти чудової компанії на сайті макулатура.kiev.ua/ua/viviz-metalobruhtu/ і залишив заявку на вивезення. Вони приїхали на спеціальному мікроавтобусі, вантажники самі швидко перенесли всі важкі блоки двигунів та диски в машину. Веси у них були електронні, взвешували все дуже чесно, кожен кілограм під контролем. Гроші мені віддали відразу після завантаження готівкою. Дуже зручний сервіс, не треба бруднити свою машину і витрачати цілий день на поїздки по пунктах прийому. Раджу звертатися до цих хлопців, они працюють оперативно, ввічливо та пропонують хороші ціни на чорний та кольоровий метал.
Последнее редактирование: 20 ч. 4 мин. назад пользователем Kylebjaka.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.129 секунд