Секрет довгого життя двигуна

Подробнее
5 ч. 8 мин. назад #60683 от mrcFOT2O
Професіонали знають, що більшість поломок відбувається не через падіння інструменту, а через перегрів та тертя внутрішніх компонентів. Я перепробував безліч мастил, і можу впевнено сказати: різниця між звичайним мастилом і продукцією Xado колосальна. Це не просто рідина, це технологія, що створює захисний шар навіть у найбільш навантажених вузлах. Моя практика показує, що при роботі з твердими породами дерева або при тривалому бурінні бетону нагрів може досягати критичних меж, і саме тут відбувається диференціація між дорогим і надійним обслуговуванням. Використовуючи якісні оливи разом із інструментами Makita, я помітив, що акумулятори довше тримають заряд через менший опір механізму, а сам двигун працює тихіше та плавніше. Це особливо важливо для тих, хто працює в закритих приміщеннях, де шум і вібрація втомлюють ще до обіду. Я раджу всім своїм колегам не економити на розхідниках, адже ця економія виходить боком вже через місяць активної експлуатації. Крім того, регулярна заміна оливи за правильним регламентом продовжує термін служби інструменту на кілька років, що робить покупку абсолютно виправданою навіть з високою початковою ціною. Ознайомитися з деталями: kruto.com.ua/product-category/xado-lubri...-motorni-olivi-hado/ .

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.119 секунд
Работает на Kunena форум