- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Як перевірити судини шиї та серце за один візит
Як перевірити судини шиї та серце за один візит
5 дн. 15 ч. назад #58823
от Yaiti
Yaiti создал тему: Як перевірити судини шиї та серце за один візит
Доброго дня. Останнім часом відчуваю постійну важкість у голові вечорами після офісу і дивну задишку при підйомі на поверх. Хочу перевірити серцево-судинну систему, но не маю можливості тижнями ходити по кабінетах поліклініки на різні УЗД та ЕКГ. Чи існують методи, які показують стан кровообігу комплексно і дуже швидко за один візит у Києві? Порадьте сучасні технології.
Спасибо сказали: Kylebjaka
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
5 дн. 15 ч. назад - 5 дн. 15 ч. назад #58824
от Kylebjaka
Kylebjaka ответил в теме Як перевірити судини шиї та серце за один візит
Привіт. Серце та судини шиї треба перевіряти дуже вчасно, бо саме приховані спазми та порушення відтоку часто дають вечірні мігрені від сидячої роботи перед монітором. Я сам зіткнувся з такою проблемою і вибрав функціональне сканування судинної системи замість тривалої біганини по лабораторіях міста. Прибор зчитує електромагнітні сигнали кровотоку і порівнює їх зі здоровим еталоном норми в реальному часі на екрані комп'ютера. На сайті
www.altimed.net/uk/
можна подивитися послуги з комплексної експрес-діагностики судин, серця та всього тіла пацієнта. Тобі просто надевають безболісні датчики, процедура займає близько години і результат лікар розшифровує відразу при тобі на місці. Мені так допомогли знайти причину важкості через зажими м'язів, чого звичайне ЕКГ взагалі не бачило раніше на прийомах у лікаря. В самому центрі в Києві дуже чисто, сучасний європейський сервіс і все чітко по графіку запису без черг.
Последнее редактирование: 5 дн. 15 ч. назад пользователем Kylebjaka.
5 дн. 15 ч. назад #58825
от Yaiti
Yaiti ответил в теме Як перевірити судини шиї та серце за один візит
Ого, не знав, що стан судин шиї можна побачити так комплексно і швидко за один візит без втрати цілого тижня. Дякую за цінне посилання, це реально економить купу часу зайнятій людині у великому місті. Буду дзвонити їм.
5 дн. 2 ч. назад #58845
от wonderful
wonderful ответил в теме Як перевірити судини шиї та серце за один візит
Согласен, это действительно сложный вопрос, но я думаю, что всё зависит от конкретной ситуации. Было бы интересно услышать мнение других участников форума. ticket-ranking.co.kr/?type=voucher
Время создания страницы: 0.181 секунд