- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Зміна діяльності та вибір форми: знайшов штраус одяг, питання по ростовці
Зміна діяльності та вибір форми: знайшов штраус одяг, питання по ростовці
1 нед. 5 дн. назад #56169
от mocaP
Вітаю! Я працюю фронтендом, 90% часу проводжу за монітором. Але щоб хоч якось перемикатися і давати відпочинок очам, на вихідних почав облаштовувати міні-майстерню та майструвати по дереву. Відразу вилізла банальна проблема: працювати в старих повсякденних джинсах тупо незручно, тирса забивається куди тільки можна, а рулетку покласти нікуди.
Вирішив купити нормальну сучасну екіпіровку з продуманими кишенями. За відгуками вийшов на німців, знайшов оригінальний штраус одяг тут — візуально виглядає як стильний кежуал, що для мене великий плюс.
Але маю нюанс: у мене специфічна фігура (зріст під 190 см, але сам досить худорлявий). Підкажіть, чи є в їхніх базових лінійках штанів градація по росту (подовжені версії)? Боягуз купувати наосліп, щоб потім не ходити з голими щиколотками. Буду вдячний за інфу від високих власників!
Вирішив купити нормальну сучасну екіпіровку з продуманими кишенями. За відгуками вийшов на німців, знайшов оригінальний штраус одяг тут — візуально виглядає як стильний кежуал, що для мене великий плюс.
Але маю нюанс: у мене специфічна фігура (зріст під 190 см, але сам досить худорлявий). Підкажіть, чи є в їхніх базових лінійках штанів градація по росту (подовжені версії)? Боягуз купувати наосліп, щоб потім не ходити з голими щиколотками. Буду вдячний за інфу від високих власників!
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.102 секунд