Виробництво біг-бегів та поліпропіленових мішків

Подробнее
3 ч. 9 мин. назад - 3 ч. 8 мин. назад #54179 от Colombo
Нещодавно мені знадобився  виробник біг бегів та поліпропіленових мішків, і вирішив поділитися, бо тема досить специфічна, а нормальних постачальників не так вже й багато. Мені потрібно було знайти компанію, яка не просто продає готову продукцію, а саме займається виробництвом — щоб можна було узгодити розміри, щільність матеріалу та інші нюанси під свої задачі.Після кількох невдалих спроб натрапив на компанію UkrBagPak і вирішив звернутись. Сподобалось, що одразу відповіли по справі, без «води», уточнили всі деталі й запропонували варіанти, які реально підходили під мої потреби. Якість самих біг-бегів виявилась на хорошому рівні — міцні, акуратно прошиті, без дефектів. Поліпропіленові мішки теж не підвели: витримують навантаження, не рвуться при транспортуванні.Окремо відзначу, що з ними можна домовитись про індивідуальні параметри, що для мене було критично. Та й по термінах усе виконали без затримок, що зараз рідкість.Якщо хтось шукає адекватне виробництво біг-бегів або поліпропіленових мішків без зайвих проблем — можу сміливо рекомендувати цей варіант.
Последнее редактирование: 3 ч. 8 мин. назад пользователем Colombo.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.115 секунд
Работает на Kunena форум