Mostbet withdrawal time nə qədərdi?

Подробнее
1 день 3 ч. назад #50235 от GrimReap
Salam uşaqlar mən mostbet-dən pul çıxarmaq istəyirəm ama qorxuram nə qədər gözləyim mostbet withdrawal time nə qədərdi yəni pul nə vaxt gəlir kartıma. Harda oxudum bəziləri deyir 1 gün bəziləri deyir 1 həftə kimə inanım bilmirəm. Sizdən soruşum kim bu yaxınlarda pul çıxarıb deyə bilər nə qədər çəkdi. Bir də hansı üsul daha sürətlidir kripto ilə yoxsa kartla. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa təcrübənizi bölüşün.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Подробнее
1 день 3 ч. назад #50236 от Grig
Grig ответил в теме Mostbet withdrawal time nə qədərdi?
Səni başa düşürəm pul gözləmək həmişə əsəbi olur mən də ilk dəfə çıxaranda narahat idim. Mostbet withdrawal time adətən seçdiyin üsuldan asılıdır kriptovalyuta ilə çıxarsan bir neçə dəqiqəyə gəlir mən tez-tez kripto istifadə edirəm dərhal keçir. Bank kartı ilə bir qədər uzun çəkir adətən 1-3 iş günü arası dəyişir mənim son çıxarışım 2 günə gəldi. Elektron pul kisələri də sürətlidir bir neçə saat. Ən dəqiq məlumat üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet withdrawal time səhifəsinə baxasan orada hər üsul üçün təxmini vaxtlar yazılıb. Əsas odur ki hesabını təsdiqləmisən yoxsa gecikə bilər. Mən üç ildi mostbet istifadəçisiyəm heç vaxt problem olmayıb.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.113 секунд
Работает на Kunena форум