- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Встречи земляков и поиск людей /
- Ищу /
- Я з дитинства обожнюю різні головоломки: кросворди, ребуси, логічні задачі
Я з дитинства обожнюю різні головоломки: кросворди, ребуси, логічні задачі
5 дн. 50 мин. назад #20237
от Patrickon
Привіт, форумчани! Я з дитинства обожнюю різні головоломки: кросворди, ребуси, логічні задачі. Але особливе місце в моєму серці займає судоку. Це для мене не просто гра, а справжній ритуал, без якого не уявляю свій день. Граючи, я відчуваю, як мій мозок працює на повну потужність. Нещодавно почав шукати нові сайти для онлайн-судоку, бо старі трохи набридли або стали менш зручними. Тому хочу запитати: де ви зараз граєте в судоку онлайн? Можливо, знаєте хороші ресурси з різноманітними рівнями складності?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- RichardKous
-
- Новый участник
-
Меньше
Подробнее
- Спасибо получено: 0
4 дн. 23 ч. назад - 4 дн. 2 ч. назад #20238
от RichardKous
RichardKous ответил в теме Я з дитинства обожнюю різні головоломки: кросворди, ребуси, логічні задачі
Привіт! Якщо ви, як і я, обожнюєте розгадувати судоку, у мене є класна порада. На
sudoku-online.com.ua/category/articles/
є розділ, присвячений лише статтям про судоку. Там можна знайти неймовірно багато корисної інформації. Від перших кроків новачка до хитрощів справжніх майстрів — усе структуровано й зрозуміло. Мені особливо сподобались поради щодо розв'язання "важких кутів" — ті моменти, де здається, що немає жодного варіанту. Ці статті справді допомагають глибше розуміти логіку гри та бачити рішення там, де раніше здавалось неможливим. Дуже рекомендую цей розділ усім, хто прагне вийти на новий рівень у судоку!
Последнее редактирование: 4 дн. 2 ч. назад пользователем RichardKous.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.113 секунд