- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Встречи земляков и поиск людей /
- Ищу /
- Жовтіють огірки посеред літа що робити
Жовтіють огірки посеред літа що робити
1 день 4 ч. назад #36294
от Kylebjaka
Kylebjaka создал тему: Жовтіють огірки посеред літа що робити
У мене біда з огірками. Спочатку все було чудово, а тепер, коли почали масово плодоносити, листя чомусь блідне, а потім і жовтіє по краях. Наче й полив нормальний, і сонце є. Я грішу на нестачу калію, але боюсь переборщити з добривами. Може, хтось із вас має досвід боротьби з таким явищем? Це ж може бути і хвороба, і дефіцит чогось. Як ви визначаєте, чого саме не вистачає вашим рослинам, щоб не загубити весь урожай? Підкажіть, чи варто одразу купувати якісь комплексні добрива, чи краще спочатку з'ясувати причину?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
1 день 2 ч. назад #36306
от Yaiti
Yaiti ответил в теме Жовтіють огірки посеред літа що робити
Я теж таке переживав. Часто це виглядає як дефіцит калію чи азоту, але на ділі може бути що завгодно. Я раніше теж експериментував – то калій давав, то азот, а воно не завжди допомагало. Потім зрозумів, що треба працювати точково. Мені дуже допомогла листкова діагностика рослин
microbiolaba.com/analiz-roslyn/
Це схоже на аналіз крові у людини – показує реальний стан справ із живленням. Це значно точніше, ніж просто дивитись на зовнішні ознаки. Я роблю цю процедуру в Лабораторії МікроБіо Лаба перед початком сезону, а потім ще раз у розпал. Вони дають дуже чіткі рекомендації, що і скільки вносити. Це коштує своїх грошей, бо ти не купуєш зайвого і не шкодиш рослинам.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.122 секунд