- Вы здесь:
 - Главная /
 - Форум /
 - Встречи земляков и поиск людей /
 - Ищу /
 - останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно

останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно

5 дн. 2 мин. назад				#34327
		от  Patrickon

Привіт, останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно — навіть після повноцінного сну відчуваю себе розбитим. Увесь день проходить як у тумані, ніби енергії просто немає. Починаю думати, що мені не вистачає руху або якихось корисних ранкових звичок. Може, хтось має дієві вправи чи напої, які реально допомагають прокинутись і зарядитись на день?			
					Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- RichardKous
 - 

- Новый участник
 - 

Меньше
		Подробнее

- Спасибо получено: 0

4 дн. 23 ч. назад				#34331
		от  RichardKous

Хочу поділитися своїм досвідом, бо останнім часом прокидатися зранку стало справжнім випробуванням. Навіть після нормального сну відчуваю втому, а день проходить у млявому стані. Не знаю, чи це просто сезон, чи я неправильно починаю ранок, але вирішив пошукати щось корисне. І мені натрапилася 
	стаття на Trendowire
 — «Енергія на весь день: 7 ранкових вправ, які перезарядять мозок» — і вирішив спробувати. Там описані прості вправи, які можна робити буквально 5–10 хвилин, навіть не виходячи з кімнати. Я спробував комбінацію дихальних вправ, легкої розтяжки та кількох нахилів, і помітив, що настрій і енергія піднялися вже до обіду. Раніше навіть кава не давала такого ефекту. Тепер намагаюся робити цей маленький комплекс щодня — і дійсно працює. Дуже раджу ознайомитися з цією статтею всім, хто вранці почувається розбитим, бо це реально допомагає “прокинутися” без стресу.			
					Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
		Время создания страницы: 0.112 секунд