останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно

Подробнее
5 дн. 2 мин. назад #34327 от Patrickon
Привіт, останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно — навіть після повноцінного сну відчуваю себе розбитим. Увесь день проходить як у тумані, ніби енергії просто немає. Починаю думати, що мені не вистачає руху або якихось корисних ранкових звичок. Може, хтось має дієві вправи чи напої, які реально допомагають прокинутись і зарядитись на день?

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Подробнее
4 дн. 23 ч. назад #34331 от RichardKous
Хочу поділитися своїм досвідом, бо останнім часом прокидатися зранку стало справжнім випробуванням. Навіть після нормального сну відчуваю втому, а день проходить у млявому стані. Не знаю, чи це просто сезон, чи я неправильно починаю ранок, але вирішив пошукати щось корисне. І мені натрапилася стаття на Trendowire — «Енергія на весь день: 7 ранкових вправ, які перезарядять мозок» — і вирішив спробувати. Там описані прості вправи, які можна робити буквально 5–10 хвилин, навіть не виходячи з кімнати. Я спробував комбінацію дихальних вправ, легкої розтяжки та кількох нахилів, і помітив, що настрій і енергія піднялися вже до обіду. Раніше навіть кава не давала такого ефекту. Тепер намагаюся робити цей маленький комплекс щодня — і дійсно працює. Дуже раджу ознайомитися з цією статтею всім, хто вранці почувається розбитим, бо це реально допомагає “прокинутися” без стресу.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: batja75otetzbgleo
Время создания страницы: 0.112 секунд
Работает на Kunena форум