Mən tək oynamaqdan bezmişəm, dostlarım isə müxtəlif

Подробнее
1 нед. 7 ч. назад #65601 от Patrickon
Mən tək oynamaqdan bezmişəm, dostlarım isə müxtəlif platformalardadır. İstəyirəm ki, yeni kazino oyunçular arasında canlı mərc duelini təşkil etməyə imkan versin. Məsələn, mən dostuma deyə bilim: "Bu slotda kim daha çox udar?", mərc qoyuruq, başlayırıq və izləyicilər də öz mərclərini əlavə edə bilər. Bu, oyunu rəqabətli və həyəcanlı edər. Bəs belə sosial qarşılıqlılığı təklif edən unikal kazino varmı? Mən sadəcə oyunçular arasında ünsiyyət üçün platforma axtarıram. Kimsə bu cür sistemi görüb? Mən ən yaxşı sosial kazino istəyirəm, çünki birlikdə oynamaq daha əyləncəlidir.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Подробнее
1 нед. 3 ч. назад - 1 нед. 3 ч. назад #65604 от RichardKous
Bir çox onlayn platformalar istifadəçinin şəxsiyyətini təsdiqləmək üçün müxtəlif sənədlər tələb edir – beynəlxalq pasport, milli şəxsiyyət vəsiqəsi, sürücülük vəsiqəsi və ya yaşayış yeri haqqında arayış. Lakin hər bir sənədin formatı, ölçüsü və keyfiyyəti ilə bağlı xüsusi tələblər ola bilər placement  mərc oyunu səhifəsində qeydiyyat zamanı hansı sənədlərin qəbul edildiyi və bu sənədlərin hansı şərtlərə cavab verməli olduğu məni çox maraqlandırır. Məsələn, sənədin şəkli hansı formada (JPEG, PNG, PDF) və hansı maksimum ölçüdə yüklənməlidir? Sənədin üzərindəki məlumatlar aydın oxunmalıdırmı və şəklin işıqlandırmasına hansı tələblər qoyulur? Bəzi platformalar sənədin hər iki tərəfinin yüklənməsini tələb edir, digərləri isə yalnız bir tərəfi ilə kifayətlənir. Həmçinin, əgər istifadəçinin sənədi qəbul olunan siyahıya daxil deyilsə, ona hansı alternativ təklif olunur? Bəs sənəd yüklənərkən texniki problem yaranarsa – məsələn, fayl çox böyükdürsə və ya format dəstəklənmirsə
Последнее редактирование: 1 нед. 3 ч. назад пользователем RichardKous.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: otetzbgleo
Время создания страницы: 0.104 секунд
Работает на Kunena форум