- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Населённые пункты /
- Антоновка /
- Ремонт старої криниці, санування шахти з бетонних кілець та чиста вода в Україні
Ремонт старої криниці, санування шахти з бетонних кілець та чиста вода в Україні
1 нед. 6 дн. назад #66877
от hoseamatt
hoseamatt создал тему: Ремонт старої криниці, санування шахти з бетонних кілець та чиста вода в Україні
Привіт усім! Чи мали ви нагоду прочитати цю статтю про відновлення старої криниці та покроковий процес санування шахти з бетонних кілець для захисту від верховодки? Що ви думаєте про ці сучасні методи санування та важливість забезпечення чистої й прозорої води на дачі в Україні?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- tommyvercett
-
- Новый участник
-
Меньше
Подробнее
- Спасибо получено: 0
1 нед. 6 дн. назад #66878
от tommyvercett
tommyvercett ответил в теме Ремонт старої криниці, санування шахти з бетонних кілець та чиста вода в Україні
Вітаю всіх! Моя криниця на дачі занепала, і я шукав спосіб її відновити. Знайшов цей блог через пошук, коли намагався знайти майстрів. Мене привернув детальний опис процесу санування з використанням сучасних методів. Я натиснув на
biog.in.ua/stara-krynytsya-bez-verhovodk...u-z-betonnyh-kilets/
і отримав покрокову інструкцію. Роботи пройшли успішно, вода стала чистою і прозорою. Я дуже задоволений, бо в Україні чиста вода — це запорука здоров'я. Дякую за допомогу.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.111 секунд