Як перевірити судини шиї та серце за один візит

Подробнее
5 дн. 16 ч. назад #58823 от Yaiti
Доброго дня. Останнім часом відчуваю постійну важкість у голові вечорами після офісу і дивну задишку при підйомі на поверх. Хочу перевірити серцево-судинну систему, но не маю можливості тижнями ходити по кабінетах поліклініки на різні УЗД та ЕКГ. Чи існують методи, які показують стан кровообігу комплексно і дуже швидко за один візит у Києві? Порадьте сучасні технології.
Спасибо сказали: Kylebjaka

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Подробнее
5 дн. 16 ч. назад - 5 дн. 16 ч. назад #58824 от Kylebjaka
Привіт. Серце та судини шиї треба перевіряти дуже вчасно, бо саме приховані спазми та порушення відтоку часто дають вечірні мігрені від сидячої роботи перед монітором. Я сам зіткнувся з такою проблемою і вибрав функціональне сканування судинної системи замість тривалої біганини по лабораторіях міста. Прибор зчитує електромагнітні сигнали кровотоку і порівнює їх зі здоровим еталоном норми в реальному часі на екрані комп'ютера. На сайті www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з комплексної експрес-діагностики судин, серця та всього тіла пацієнта. Тобі просто надевають безболісні датчики, процедура займає близько години і результат лікар розшифровує відразу при тобі на місці. Мені так допомогли знайти причину важкості через зажими м'язів, чого звичайне ЕКГ взагалі не бачило раніше на прийомах у лікаря. В самому центрі в Києві дуже чисто, сучасний європейський сервіс і все чітко по графіку запису без черг.
Последнее редактирование: 5 дн. 16 ч. назад пользователем Kylebjaka.

Подробнее
5 дн. 16 ч. назад #58825 от Yaiti
Ого, не знав, що стан судин шиї можна побачити так комплексно і швидко за один візит без втрати цілого тижня. Дякую за цінне посилання, це реально економить купу часу зайнятій людині у великому місті. Буду дзвонити їм.

Подробнее
5 дн. 3 ч. назад #58845 от wonderful
Согласен, это действительно сложный вопрос, но я думаю, что всё зависит от конкретной ситуации. Было бы интересно услышать мнение других участников форума. ticket-ranking.co.kr/?type=voucher

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.154 секунд
Работает на Kunena форум