- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Встречи земляков и поиск людей /
- Ищу /
- останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно
останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно
5 дн. 4 ч. назад #34327
от Patrickon
Привіт, останні тижні помітив, що прокидатися стало неймовірно складно — навіть після повноцінного сну відчуваю себе розбитим. Увесь день проходить як у тумані, ніби енергії просто немає. Починаю думати, що мені не вистачає руху або якихось корисних ранкових звичок. Може, хтось має дієві вправи чи напої, які реально допомагають прокинутись і зарядитись на день?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- RichardKous
-
- Новый участник
-
Меньше
Подробнее
- Спасибо получено: 0
5 дн. 3 ч. назад #34331
от RichardKous
Хочу поділитися своїм досвідом, бо останнім часом прокидатися зранку стало справжнім випробуванням. Навіть після нормального сну відчуваю втому, а день проходить у млявому стані. Не знаю, чи це просто сезон, чи я неправильно починаю ранок, але вирішив пошукати щось корисне. І мені натрапилася
стаття на Trendowire
— «Енергія на весь день: 7 ранкових вправ, які перезарядять мозок» — і вирішив спробувати. Там описані прості вправи, які можна робити буквально 5–10 хвилин, навіть не виходячи з кімнати. Я спробував комбінацію дихальних вправ, легкої розтяжки та кількох нахилів, і помітив, що настрій і енергія піднялися вже до обіду. Раніше навіть кава не давала такого ефекту. Тепер намагаюся робити цей маленький комплекс щодня — і дійсно працює. Дуже раджу ознайомитися з цією статтею всім, хто вранці почувається розбитим, бо це реально допомагає “прокинутися” без стресу.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.116 секунд