Місце де мрії стають планами
3 нед. 5 дн. назад #63202
от mrcFOT2O
mrcFOT2O создал тему: Місце де мрії стають планами
Географічне розташування школи відіграє величезну роль у формуванні світосприйняття дитини. Уявіть собі заклад, який знаходиться на березі Чорного моря, у тихому та безпечному районі. З вікон відкриваються краєвиди на морські пейзажі, а поруч — зелена зона дендропарку та «Траса здоров’я». Це не просто гарна картинка, це простір, який розслабляє та надихає. Після напружених занять діти можуть вийти на подвір’я, обладнане сучасним майданчиком, і провести час активно. Свіже повітря та простір стимулюють роботу мозку та знімають стрес. Сама будівля виконана за сучасними стандартами: просторі, світлі класи з панорамним склінням створюють відчуття свободи, а не замкнутого простору. Коли дитина знаходиться в естетичному та комфортному середовищі, її продуктивність зростає у кілька разів. Тут немає відчуття «каземату» чи старої радянської школи. Архітектура та розташування працюють на користь навчання. Такий підхід формує у дітей смак до життя, вміння цінувати красу та турботу про своє фізичне здоров’я, що є невід’ємною частиною успішної особистості. Подивитися докладніше: www.epochtimes.com.ua/korysni-porady/lit...snyh-navychok-178237 .
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.098 секунд