Як доїхати з Києва до Свебодзіна
2 ч. 56 мин. назад #53484
от Yaiti
Yaiti создал тему: Як доїхати з Києва до Свебодзіна
Планую поїздку на роботу до Польщі, саме в місто Свебодзін. Раніше ніколи туди не їздив, тому трохи хвилююся через довгу дорогу та проходження кордону. Підкажіть, чи є якісь прямі рейси з Києва, щоб не робити зайвих пересадок з речами? На що варто звернути увагу при виборі перевізника, щоб автобус був нормальний? Чи часто зараз бувають великі затримки на митниці? Буду вдячний за будь-які поради від тих, хто вже їздив цим маршрутом.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
2 ч. 54 мин. назад #53485
от Kylebjaka
Kylebjaka ответил в теме Як доїхати з Києва до Свебодзіна
Я їздив минулого місяця і можу поділитися досвідом. Я особисто користувався Prosto Bus Plus, у них зазвичай адекватні ціни і нормальні машини. Мій
автобус Київ Свебодзін
приїхав без запізнень, що зараз велика рідкість через черги. В салоні було досить чисто, працював кондиціонер, і що важливо - були розетки біля кожного сидіння. Водії ввічливі, допомагали з сумками на митниці. Раджу брати квиток за тиждень, бо популярні дати розбирають швидко. На сайті можна вибрати конкретне місце, я завжди беру спереду, щоб ноги було куди витягнути. Переїзд довгий, тож візьміть із собою плед і воду, бо зупинки не дуже часті. Загалом поїздка пройшла спокійно, доїхали десь за 20 годин з урахуванням кордону. Це набагато зручніше, ніж їхати з пересадками через Львів чи Краків.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.114 секунд