Як я змінив сприйняття маленької кімнати

Подробнее
5 ч. 2 мин. назад #65599 от mrcFOT2O
У мене була невелика кімната, яка візуально здавалася ще меншою через неправильне оздоблення. Друзі радили поклеїти світлі шпалери, але я хотів чогось більш фактурного та сучасного. Після консультації з дизайнером я вирішив використати рідкі шпалери від YURSKI. Я обрав холодний перламутровий відтінок, і результат перевершив усі очікування. Завдяки тому, що у складі присутні шовкові волокна, світло не просто відбивається від стіни, а ніби розсіюється по поверхні, створюючи ефект легкої серпанку. Кімната візуально розширилася та стала набагато просторішою. Мені сподобалося, що асортимент компанії настільки широкий, що я зміг підібрати колір, який ідеально поєднується з моїми меблями. Крім того, я додав трохи декоративних вкраплень іншого відтінку, щоб створити акцентну стіну. Тепер це улюблене місце в домі, де я проводжу час з книгою. Матеріал виявився не лише красивим, але й дуже теплим на дотик, що особливо приємно в холодну пору року. Повні відомості: drogmedia.net.ua/2026/07/03/skandynavsky...rostorogo-interyeru/ .

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.092 секунд
Работает на Kunena форум