Як правильно прописати умови поставки трактора

Подробнее
5 дн. 11 ч. назад #60222 от Yaiti
Купуємо трактор John Deere на аукціоні в США через дилера. Зараз домовилися про ціну, але виникло велике питання щодо логістики та обов-язків сторін. Продавець пропонує якісь стандартні міжнародні правила, але я в цьому взагалі повний нуль. Боюся, що якщо виберу не той варіант, то доведеться самостійно платити за простій у порту або за якісь додаткові інспекції, про які я не знав на початку. Як чітко розмежувати витрати між мною та продавцем ще на етапі підписання контракту? Які ризики лежать на мені, якщо судно потрапить у шторм в океані?

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Подробнее
5 дн. 11 ч. назад #60223 от Kylebjaka
З власного досвіду скажу, що з американцями треба все фіксувати максимально чітко. Раджу почитати свіжий гайд про інкотермс 2024 на сайті КТФ Форвардинг, там усе розписано дуже просто для аграріїв. Ми для великої техніки зазвичай обираємо умови CIP або DAP, щоб мінімізувати свої ризики в океані. Хлопці з КТФ нам самі все рахували під ключ, у них тариф фіксований, тому ніяких сюрпризів у порту не було. Зверніться до них, вони розрулюють папери дуже швидко.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.172 секунд
Работает на Kunena форум