- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Мій фотосет із зимовою фактурою
Мій фотосет із зимовою фактурою
- UnknownPole47
-
Автор темы
- Живу я здесь
-
Меньше
Подробнее
- Спасибо получено: 0
8 ч. 49 мин. назад #60025
от UnknownPole47
UnknownPole47 создал тему: Мій фотосет із зимовою фактурою
Я фешн-фотограф, і мені часто потрібні нестандартні локації та реквізит. Одного разу клієнт попросив зробити зимову кампанію пуховиків у розпал серпневої спеки. Сніг з хімічного балончика виглядав дешево, а штучний пластик блікував і псував світло. Я згадав про Snowmarket, який бачив на одному з форумів. Вирішив ризикнути та замовив доставку на відкритий майданчик. Результат перевершив очікування. Сніг ліг ідеально, він відбивав сонячне проміння саме так, як справжній, що дало мені чудові відблиски на обличчях моделей. Я зміг зняти серію кадрів, які пізніше купив міжнародний бренд. Тепер Snowmarket — це мій секретний інструмент, який я рекомендую всім колегам. Постачальник працює швидко, сніг доставляється в ізотермічних контейнерах, і я не хвилююся, що він перетвориться на калюжу через десять хвилин після розпакування. Якість снігу стабільна, що дозволяє мені планувати зйомки наперед і не перейматися форс-мажорами. Детальніше: thekyivreview.com/sozdaem-zymnyuyu-atmos...-studyy-y-na-ulytse/ .
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.144 секунд