- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Саумалколь и Айыртауский район /
- Разное 1 /
- Vavada pl logowanie – czy strona prosi o dodatkowe hasło
Vavada pl logowanie – czy strona prosi o dodatkowe hasło
1 день 9 ч. назад #58976
от GrimReap
Hej, wczoraj próbowałem zrobić vavada pl logowanie i strona nagle poprosiła mnie o jakieś dodatkowe hasło, które mam wpisać z maila. Nie wysyłali mi żadnego maila. Czy to normalne? Może to nowa funkcja bezpieczeństwa? Boję się, że to jakiś phishing, ale adres wygląda dobrze. Nie wiem, czy mam kontynuować, czy lepiej dać sobie spokój. Zablokowałem stronę i teraz nie mogę wejść w ogóle. Czuję się sfrustrowany, bo środki mam na koncie. Może ktoś spotkał się z czymś podobnym. Dajcie znać co robić.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
1 день 9 ч. назад #58980
от Grig
Grig ответил в теме Vavada pl logowanie – czy strona prosi o dodatkowe hasło
Spokojnie, to brzmi jak awaria lub próba wyłudzenia, ale nie panikuj. Vavada pl logowanie nigdy nie wymaga dodatkowego hasła wysyłanego na maila poza standardowym dwuetapowym uwierzytelnianiem, które sam wcześniej aktywujesz. Jeśli nie masz włączonego 2FA, a strona prosi o kod z maila – to może być podróbka. Sprawdź dokładnie adres w pasku. Czy na pewno jest poprawny? Jeśli masz wątpliwości, nie wpisuj nic. Wejdź na stronę z innej przeglądarki lub urządzenia. Jeśli problem nadal występuje, skontaktuj się z supportem przez czat, ale z innego adresu. Twoje środki są bezpieczne, dopóki ty nie podasz danych. Oto poprawny link do logowania:
vavada pl logowanie
. Bądź czujny.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Время создания страницы: 0.133 секунд