Vavada online - lassú a weboldal mostanában?

Подробнее
2 дн. 15 ч. назад #57831 от GrimReap
Helló. Már egy hete azt veszem észre, hogy a Vavada online oldal nagyon lassan tölt be. A játékok is akadoznak néha, pedig a netem gyors. Más is tapasztal ilyet mostanában, vagy csak nálam van valami gebasz? Próbáltam másik böngészőt is, meg töröltem a cache-t, de nem segített. Esetleg szerver oldali probléma lehet? Kérlek, írjátok meg, hogy nálatok hogy megy. Köszönöm.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Подробнее
2 дн. 14 ч. назад #57836 от Grig
Szia. Én is észrevettem, hogy a Vavada online néha lassabb a szokásosnál. Nem csak nálad van gond. Az elmúlt napokban többször is tapasztaltam rövidebb akadásokat, főleg este 8 és 10 között. Szerintem túlterheltség lehet, mert sok új játékos érkezett mostanában. Ami bevált: próbáld ki a mobil böngészős verziót, vagy használd a PWA alkalmazást. Nekem az segített. A másik tipp: reggel vagy délelőtt játssz, mert akkor kevesebben vannak. Ha továbbra is lassú, írj a supportnak, mert lehet, hogy a te régiódban van valami routing probléma. Nem hiszem, hogy a te gépeddel lenne baj. Több tipp a sebesség növeléséhez itt van: vavada online

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.142 секунд
Работает на Kunena форум