Де замовити сучасний дизайн квартири?

Подробнее
3 дн. 19 ч. назад #55288 от Sender
Доброго дня. Уже кілька місяців думаю над ремонтом у своїй квартирі, але чим більше дивлюся різні варіанти, тим більше заплутуюсь. Хочеться зробити щось сучасне, світле та практичне, без старомодних рішень і зайвого декору. Самостійно підбирати меблі, кольори та планування виявилось не так просто, як здавалося спочатку. Особливо складно зрозуміти, як правильно організувати простір у квартирі, щоб усе виглядало стильно, але при цьому було комфортно для життя. Можливо, хтось уже проходив через це і може підказати, де реально можна знайти нормальних спеціалістів? Цікавить саме сучасний дизайн, а не типові шаблони, які зараз всюди повторюються.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Подробнее
3 дн. 19 ч. назад #55289 от Colombo
Зараз багато хто стикається з такою проблемою, тому що вибір величезний, але якісних рішень насправді небагато. Я коли цікавився темою ремонту, то зрозумів, що хороший дизайн інтер’єру — це не просто красиві картинки. Важливо, щоб усе було продумано: освітлення, розташування меблів, кольори, зони для зберігання та навіть дрібниці на кухні чи у ванній. Багато дизайнерів роблять ефектні проєкти лише для фото, але в реальному житті вони можуть бути незручними. Тому я б радив дивитися не тільки на стиль, а й на готові реалізовані роботи, щоб зрозуміти рівень спеціалістів. І ще важливо, щоб дизайнер чув побажання клієнта, а не нав’язував тільки власне бачення.

Подробнее
3 дн. 19 ч. назад #55290 от Sender
Ось саме цього і боюсь. Не хочеться витратити великі гроші, а потім отримати красиву картинку, яка буде незручною у повсякденному житті. Мені важливо, щоб квартира виглядала сучасно, але без надто “холодного” стилю. Ще хотілося б, щоб дизайнер допоміг із підбором матеріалів та пояснив, що реально варте своїх грошей, а що — просто маркетинг. Передивився вже купу сайтів і сторінок у соцмережах, але майже всюди однакові приклади. Може, хтось підкаже перевірене місце, куди можна звернутись, щоб усе зробили нормально і без хаосу під час ремонту?

Подробнее
3 дн. 19 ч. назад #55292 от Colombo
Я свого часу теж довго шукав нормальну студію, бо не хотілося ризикувати ремонтом. У результаті звернув увагу на роботи, які показані на сайті студії дизайну інетр'єру Adesign. Там є багато прикладів уже готових інтер’єрів у різних стилях, і мені сподобалось, що проєкти виглядають не “штучно”, а реально придатними для життя. Особливо сподобалось, що в інтер’єрах нормально продумане освітлення та зонування простору. Якщо хочете саме замовити сучасний дизайн квартири  adesign.com.ua/ua/gallery-of-interior-design-works.html то я б радив хоча б переглянути їхні роботи для розуміння рівня. У знайомих після співпраці залишились позитивні враження, бо їм допомогли не тільки з візуальною частиною, а й з практичними рішеннями під ремонт і меблі. Для мене це був один із небагатьох варіантів, де дизайн виглядає сучасно, але при цьому залишається затишним і комфортним для життя.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.142 секунд
Работает на Kunena форум