Нарешті знайшов нормальний магазин із запчастинами до обприскувачів

Подробнее
6 ч. 13 мин. назад #41275 от Sinilind
Хочу поділитися невеликою знахідкою, бо сам нещодавно зіткнувся з проблемою, коли треба було терміново купити насос для обприскувача. Самі знаєте, як це буває: або ціна космічна, або чекати треба місяць, або присилають таке, що страшно в руки брати. Знайомий порадив заглянути на сайт компанії Агроспрей і я залишився задоволений.Найбільше підкупило те, що хлопці працюють напряму з виробниками, тому запчастини у них оригінальні та мають сертифікати. Мені допомогли підібрати насос саме під мою модель і ще проконсультували щодо мотопомпи для перекачування КАС, враховуючи мої обсяги роботи. Приємно, коли люди розуміють технічні нюанси, а не просто читають з папірця. Обладнання приїхало в ідеальному стані, повністю готове до сезону, ще й офіційну гарантію дали.Замовляв ось тут agrospray.in.ua/ua/g26689518-nasosy-zapchasti і все прийшло дуже швидко. Я сам з Вінниці, але вони відправляють по всій Україні, хоч у Київ, хоч у Тернопіль чи Житомир. Якщо комусь горить і потрібна надійна техніка без зайвого головного болю, раджу звертатися до них. Може хтось теж у них брав комплектуючі цього року, як вам по термінах вийшло?

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: nugotetz$aylobgleo
Время создания страницы: 0.114 секунд
Работает на Kunena форум