- Вы здесь:
- Главная /
- Форум /
- Встречи земляков и поиск людей /
- Ищу /
- Чи варто брати аромасвічки для дому?
Чи варто брати аромасвічки для дому?
1 мес. 1 день назад #54299
от Kris
Kris создал тему: Чи варто брати аромасвічки для дому?
Дівчата, хочу додати в дім затишку і думаю про аромасвічки, але ніколи раніше не користувалась. Чи є сенс брати одразу кілька варіантів, і як зрозуміти, які запахи не будуть надто різкими або “важкими” для кімнати?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
1 мес. 1 день назад #54300
от Solomiya
Solomiya ответил в теме Чи варто брати аромасвічки для дому?
Після того як я кілька разів купувала свічки в магазинах і вони або швидко вигорали без запаху, або навпаки ставали занадто різкими, вирішила спробувати інший підхід і замовила невеликий сет аромасвічок у YAROMA PARFUM yaroma-parfum.com.ua/aromasvichky/ щоб зрозуміти різницю між ароматами вдома. Спочатку запалювала їх по черзі і звертала увагу, як запах розкривається в кімнаті — одні виявилися легкими і спокійними, інші більш теплими для вечора, і тільки так стало зрозуміло, що мені підходить. В результаті залишила два варіанти для різного настрою і тепер користуюсь ними постійно, бо вони не перевантажують простір і створюють саме той затишок, який хотілося отримати з самого початку.
3 нед. 1 день назад #55217
от johnless
johnless ответил в теме Чи варто брати аромасвічки для дому?
Choosing the right scented candles can completely transform the atmosphere of your home, making it feel much more cozy and relaxing. Whether you want to unwind after a long day or create a pleasant scent for guests, they add a perfect touch of warmth to any room.When I’m looking for high-performance solutions to handle specialized technical maintenance or heavy-duty tasks, I find the
NAVISTAR PACK
to be incredibly simple and quick to use. Thanks for sharing this great idea for home comfort!
Время создания страницы: 0.124 секунд